Ontdek de dichter in je

Altijd al gedichten willen schrijven? Schrijf je al gedichten, maar vind je jezelf (nog) niet goed genoeg? Mooi, dan is er nu de gelegenheid om te ontdekken hoe je jouw gevoel effectief aan papier kan laten ‘kleven’. Dichter en docent Marcel Vaandrager van het Nederlands Dichters Podium® geeft de workshop ‘Ontdek de dichter in je’ . De workshop bestaat uit vier bijeenkomsten.  Actieve bijeenkomsten, want de deelnemers gaan zelf actief aan de slag en aan het einde van elke bijeenkomst wordt een thuisopdracht meegegeven.

Tijdens de eerste bijeenkomst worden de deelnemers meegenomen naar de wereld van de poëzie; wat maakt een dichter tot een dichter; wat is nou wel en wat is nou geen gedicht. Dit en meer theorie wordt op een prettige wijze en met veel aansprekende voorbeelden aangeboden. Aan het einde van de eerste bijeenkomst zul je zeker anders tegen sommige zaken aankijken.

Tijdens de tweede en de derde bijeenkomst wordt verder ingegaan op de(taal)middelen, poëtica, rijm, het vrije gedicht, enz.  Allemaal zaken die de dichter kan gebruiken om een  eigen stijl te ontwikkelen. Tijdens de vierde bijeenkomst leer je dat voordragen van gedichten toch wel wat anders is dan het schrijven ervan.

Meer informatie
Deze workshop van vier avonden kost €105,= inclusief lesmateriaal en koffie/thee.
Geïnteresseerd? Geef je dan op. Ben je geïnteresseerd, maar komen de dagen of tijden je niet uit, neem dan contact op via de e-mail. Op www.marcelvaandrager.nl kun je alvast een beetje kennismaken met mij.

Data
Tijd 19 .30 – 22.00
Prijs 4 lessen voor €105,-
Aanmelden Marcel Vaandrager
Telefoon 0183-501274 of 06-55935403
E-mail info@marcelvaandrager.nl