Schilderen maandag

Schilderles ‘het Landschap van Altena’

Docente Riet Scherff-Gelderblom start dit cursusseizoen met een serie van 4 schilderlessen met thema ‘Landschap van Altena’. De schilderlessen zijn vanaf september 2022 op de maandagochtend van 10.00u tot 12.00u. Beginnende en gevorderde cursisten krijgen individuele begeleiding op eigen niveau bij het schilderen met acrylverf, olieverf of werken met pastelkrijt.

Bij deze schilderlessen wordt samengewerkt met Fotoclub Image Totaal uit Nieuwendijk. De fotografen van Image Totaal hebben prachtige landschapsfoto’s van de regio Altena gemaakt welke tijdens deze cursus gebruikt kunnen worden ter inspiratie voor het maken van een schilderij.

De kosten zijn 60 euro voor 4 lessen, prijs is exclusief schildermaterialen

Kunstenares Riet Scherff-Gelderblom heeft ruime ervaring met tekenen en schilderen en heeft voor Stichting Kunst al meerdere schilderlessen georganiseerd. Zij is afgestudeerd aan de Academie voor de schone kunsten in Arendonk en heeft zich gespecialiseerd in het schilderen van portretten.

De schildercursus wordt gegeven in het atelier van Stichting Kunst in de Bolderik in Sleeuwijk, gemeente Altena. Er is plaats voor maximaal 9 cursisten.

Naast de lessen landschap schilderen geeft Riet Scherff ook lessen portretschilderen. Neem contact op voor meer informatie en startdata.

Data  landschap van Altena: start september 2022
Tijd maandag 10.00 – 12.00 uur
Prijs 4 lessen voor € 60,-
Aanmelden Riet Scherff-Gelderblom
Telefoon 0183-302377
E-mail scherffgelderblom@gmail.com